Skip to content

Altijd een passend assieraad: De asbedel

Een assieraad is 1 van de meest persoonlijke en intieme vormen van asbestemming en dit is tevens een belangrijke reden van de toenemende populariteit van assieraden. In een serie blogartikelen behandelen de medewerkers van UitvaartUniq.nl diverse ‘soorten’ assieraden, deze keer de ‘asbedel’.

uitvaartuniq

De asbedel is in principe een bedel, geschikt voor een armband en collier (halsketting), waarbij er sprake is van een kleine holle ruimte in de bedel, speciaal bedoeld voor het bewaren van een kleine hoeveelheid as van uw overleden dierbare. Ook wordt er weleens gekozen voor het bewaren van een stukje stof, een beetje zand van het graf of een haarlok in plaats van as. Een asbedel kan dan ook deel uitmaken van een as armband of asketting. Veelal wordt een asbedel gecombineerd met een ‘bedelketting’ of ‘bedelarmband’. Dit is vaak een grovere schakelketting of armband, waar 1 of meerdere bedels aan toegevoegd worden. Daarnaast kan de asbedel ook het centrale item binnen het assieraad vormen, waarbij de bedel als ashanger gebruikt wordt en vaak met een klein en fijn collier of armbandje gedragen wordt. Wat uw wensen ook zijn, de variatie op het gebied van asbedels is erg groot en er is altijd wel een asbedel te vinden die past bij uw wensen. Daarnaast kunt u een groot gedeelte van de ‘ashangers’ als asbedel gebruiken.

 

UitvaartUniq.nl; Asbedels voor een dierbare & intieme herinnering. Wij bieden een prachtige selectie asbedels, vervaardigd uit zilver en van hoogwaardige kwaliteit. Met een asbedel draagt u de herinnering van uw dierbare altijd dicht bij u; een zeer persoonlijke vorm van asbestemming. Met ons zorgvuldig samengesteld assortiment hopen wij u te voorzien van een asbedel naar wens. Wij begrijpen dat er veel vragen kunnen ontstaan voor de aanschaf van een asbedel online. Wanneer u vragen heeft, kunt u contact opnemen met 1 van onze medewerkers, wij zijn u graag van dienst. U kunt bellen, mailen, een contactformulier invullen of langskomen in onze showroom.


Comments are Closed on this Post