Skip to content

Badkamer inspiratie gevonden

Badkamer inspiratie

Afgelopen maand zijn mijn vriend en ik druk bezig geweest met de renovatie van onze woning. Wij hebben ons hele interieur aangepast en veel nieuwe meubelen gekocht. Maar na het afronden van de renovatie kwamen tot het besluit om onze badkamer ook te gaan renoveren. Wij wilden binnen onze badkamer nieuwe tegels in de muren en vloer laten plaatsen. Ook wilden wij een ruim bad en twee mooie goede douchekoppen. Maar wij hadden geen idee hoe wij de ruimte van onze badkamer moesten gebruiken voor de realisatie van onze droom badkamer. Zodoende bekeken wij het internet en kwam wij terecht bij badkamer inspiratie op de website huis-inrichten.com.

Binnen no time vonden wij dan ook de badkamer inspiratie waar wij naar op zoek waren. Wij vonden namelijk al vrij snel een aantal afbeeldingen van een prachtig badkamer, die voldeed aan onze eisen. Aan de hand van deze afbeeldingen is mijn vriend de badkamer volledig gaan renoveren.

Badkamer inspiratie

Een prachtig resultaat!

Achteraf gezien kan ik u vertellen dat het resultaat prachtig is. Mijn vriend heeft dankzij de afbeeldingen die werden weergeven op de bovenstaande website de badkamer prachtig gerenoveerd. Ondanks de smalle ruimte zijn wij voorzien van een wasbak, twee douche koppen, een wc en een ruime badkuip. Dit prachtige resultaat hebben wij dan ook grotendeels te danken aan de website huis-inrichten.com.

Kunt u geen leuke idee├źn bedenken voor de inrichting van uw woning? dan raad ik het u aan om de weergeven afbeeldingen van interieurs eens te gaan bekijken!

Interieur


Comments are Closed on this Post