Skip to content

Bedrijfskleding is niet duur!

1Het onderwerp op dit blog vandaag is Bedrijfskleding. Ik heb zelf een mooi restaurantje net iets buiten de stad waar ik zeven dagen per week actief ben. Een tijdje geleden hebben mijn partner en ik alle werk kleding van onszelf en de werknemers vervangen. Dit moest nou eenmaal gebeuren. De oude outfits die we gebruikten begonnen namelijk een beetje te slijten en te verkleuren.

2

De zoektocht begon.

We begonnen eerst met wat bedrijven bellen die Bedrijfskleding verkopen, dit was alleen geen succes. Alles wat ze ons aanboden was saai, niet veilig, geen goede kwaliteit en vaak ook nog eens erg duur. Vandaar dat we dat maar opgaven en besloten om op het internet verder te gaan kijken. Hier kan je door foto’s namelijk meteen de producten en de prijzen zien. Na even zoeken kwamen we op de website van Suit up Now terecht. Hier stond hele leuke kleding op voor een scherpe prijs. Dit was precies waar ik naar op zoek was. 

De bestelling.3

Na dat we na lang zoeken besloten om te bestellen kwamen we er achter dat je ook nog kleuren kon uitkiezen. Je kon zelfs nog een logo plaatsen, hier waren we helemaal blij mee. De bestelling ging door en we konden vertrouwt en veilig met i-deal betalen wat snel en gemakkelijk ging!


Comments are Closed on this Post