Skip to content

Boeketcadeau is super handig

Boeketcadeau

Boeketcadeau

Boeketcadeau is een website die iedereen moet kennen, want dit komt altijd wel eens van pas. Dit is namelijk een bedrijf waarmee jij bloemen kunt sturen naar iedereen in Nederland. Dat kan ook van pas komen als jij je in dezelfde situatie als ik bevindt. Ik woon namelijk al langere tijd in het buitenland en daardoor zie ik mijn familie niet zo vaak. Zeker mijn moeder is iemand die het hier nog steeds best wel lastig mee heeft, zelfs na al die jaren. Dat vind ik soms wel moeilijk om te merken, maar daarom probeer ik haar nog vaak iets liefs te sturen. Soms is dit gewoon een kaartje, maar ik wilde ook iets groters vinden om te verzenden.

 

Hele goede service

Al snel kwam ik in mijn zoektocht uit bij Boeketcadeau. Hierover had ik al vaker goede verhalen gehoord, dus dat gaf mij veel vertrouwen in hun diensten. Hier heb ik toen uiteindelijk een bestelling geplaatst met hele mooie rozen. Daar hield mama altijd al van, dus dat vond ik de juiste keuze. Het kiezen was nog wel even lastig, omdat zij een heel erg groot assortiment hebben. Daardoor heb ik er lang over nagedacht, maar ben ik uiteindelijk toch voor mijn eerste ingeving gegaan. De levering was al na 2 dagen, dus lang wachten op de reactie heb ik niet hoeven doen. Ik werd diezelfde dag nog gebeld en ze zei dat ze er heel erg blij mee was. Dit is zeker iets wat voor herhaling vatbaar is in de toekomst!


Comments are Closed on this Post