Skip to content

Foto behang kopen doe je makkelijk online

Foto behang

Je bent op zoek naar iets moois wat je tegen een muur aan kan plakken, wat dacht je van foto behang? In eerste instantie leek mij dit niets, maar eenmaal op de website aan het kijken, wilde ik ditFoto behang dolgraag. Vooral in ons toilet leek het mij leuk om hier een afbeelding van onze hond te hangen. Natuurlijk had ik hiervoor een foto kunnen inlijsten en ophangen. Mijn idee was meer een afbeelding te laten vergroten tot muurbehang en hiermee het toilet gaan behangen. De foto die ik in gedachten had, was perfect gemaakt en hiermee kon mijn wens dan ook in vervulling gaan. Een afbeelding moet namelijk aan bepaalde eisen voldoen, wil deze geschikt zijn om op de muur te plakken.

Het resultaat is geweldig, onze hond als foto behang aan de muur geplakt

Foto behangIedereen die nu bij ons naar het toilet gaat, komt er weer vrolijk vandaan. Onze hond maakt vaker mensen aan het lachen, zelfs nu hij in de vorm van foto behang is gemaakt. De bestelling bij de FotoMuur ging heel erg makkelijk. Ik zelf had het idee dat dit een lastige klus zal worden, maar als je de stappen op de website helemaal volgt is er niets aan de hand. Alleen het meten van de muur was een beetje moeilijker voor mij, omdat er niemand in de buurt was die mij hiermee kon helpen.

De bestelling kwam vrij snel binnen en kon ik ermee aan de slag gaan. Het was best wel spannend hoe het geheel eruit zal gaan zien, maar daar hoefde ik mij eigenlijk geen zorgen over te maken. De kwaliteit van deze afbeelding was op vinyl gedrukt. Voordeel hiervan is dat deze krasvast en makkelijk schoon te maken is. Ben jij ook op zoek naar een mooie afbeelding op een muur in jouw huis, kijk dan op de website van de FotoMuur.com.


Comments are Closed on this Post