Skip to content

Notitieboek bedrukken voor een lieve vriendin

Ik kwam een website tegen waar je een notitieboek bedrukken kon. Dat vond ik nou zo’n leuk idee. Normaal is dit dan voor bedrijven, denk ik, je kan dan je eigen logo er op bedrukken. Maar nou is het zo dat een van mijn beste vriendinnen laatst officieel een ZZP’er is geworden. Ik ben erg trots op haar want het was een lange weg. Ze heeft veel meegemaakt en het duurde even voordat ze echt de stap durfde te nemen. Nu wil ik dus een notitieboek bedrukken met haar logo er op. Ik weet niet of ze het dan officieel voor haar ‘bedrijf’ gaat gebruiken, maar ik weet wel dat ze dol is op notitieboekjes, dus ik vond het wel een leuk cadeau!

snel-notitieboekjes-bedrukken

Een feestje organiseren voor de ZZP’er

Nu wil ik ook voor haar een klein feestje organiseren. Gewoon met vrienden en familie. Ze is zelf niet zo dol op in de belangstelling staan, liever bescheiden en hard aan het werk, daarom vind ik wel dat ze het verdiend om hier even extra aandacht aan te besteden. Ik weet nog niet precies hoe ik het ga doen, misschien gewoon bij haar thuis, of ik nodig iedereen in een leuk cafeetje uit. We zien wel. Ik wil natuurlijk wel even peilen of ze dit echt wel leuk vindt. Hoe ik dit ga doen weet ik nog niet. Ik heb in ieder geval al een leuk cadeautje wat ik aan haar kan geven.

naamloos


Comments are Closed on this Post