Skip to content

Regenkleding

Iedereen kent het, een onverwachtse regenbui als je een dag lekker aan het toeren bent. Ik heb dit in ieder geval vaak meegemaakt. Als je al een waterdicht motorpak aan hebt of waterdichte motorkleding draagt, is dit natuurlijk geen probleem. Behalve dan dat het gevaarlijker wordt op de weg. Vooral in de zomer wanneer je geen waterdichte kleding draagt is dit een veel voorkomend probleem.regen

De oplossing

Natuurlijk is ook hier over nagedacht en is er een passende oplossing voor gekomen. Namelijk de motor regenkleding. Deze kleding is niet te vergelijken met normale regenkleding of met een normaal motorpak. Deze motor regenkleding is speciaal om over je motorkleding heen te dragen. Hierdoor krijgt het veel te verduren aan regen en wind. Gelukkig is het gemaakt van sterker materiaal dan de standaard regenpakken, waardoor het slijtage tegengaat. Er bestaat ook een regenhoes voor over je schoen heen. Hierdoor bescherm je ook je schoenen tegen slijtage door regen en wind. En houdt je sowieso droge voeten.

Het is altijd handig om motor regenkleding bij je te hebben, helemaal tijdens lange ritten. Ga je bijvoorbeeld op vakantie neem dan altijd je regenkleding mee. Zie je een regenbui aankomen? Stop dan even snel en trek je regenkleding aan over je pak. Zo blijf je droog en kan je gewoon verder rijden.


Comments are Closed on this Post