Skip to content

Veiligheidsschoenen voor vrouwen

Ik werk bij een grote woonboulevard in Utrecht en verricht daar verschillende werkzaamheden. Ik ben veel aan het werk in het magazijn maar sta soms ook bij de klantenservice afdeling. Omdat ik als vrouw zwaar werk verricht, moet ik verplicht werkschoenen of werklaarzen dragen. Helaas zijn de standaard werkschoenen bij mijn werkgever voornamelijk gericht op mannen. Logisch, aangezien ik één van de weinige vrouwen ben die in het magazijn werkt. Gelukkig mag ik van mijn werkgever zelf op zoek naar veiligheidsschoenen of laarzen die ik fijn en mooi vind. Ze moeten wel aan bepaalde veiligheidseisen voldoen, maar qua kleur en model heb ik vrije keuze.

Hippe veiligheidslaarzen van kwaliteit

Na even online speuren kwam ik op de website van Bowork terecht. Bij Bowork hebben ze een speciale selectie gericht op vrouwen en ik heb hele leuke werklaarzen gevonden en besteld.

De laarzen zijn zwart en hebben een stalen neus. Daarnaast zijn de werklaarzen waterafstotend en antislip en antistatisch. Ook prettig is dat ze werkschoenen en werklaarzen in hele kleine maten verkopen. Ik heb zelf maat 37 en heb vaak problemen met het vinden van de juiste maat.

 

Ik heb de laarzen nu een week binnen en ben er erg blij mee. Je ziet bijna niet dat het werklaarzen zijn en je kunt ze daardoor prima combineren met bijvoorbeeld een strakke spijkerbroek. Omdat ik ook klanten spreek bij de klantenservice vind ik het prettig om er wat netter uit te zien. De laarzen zitten erg comfortabel en zijn van goed kwaliteit. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar goede werklaarzen van kwaliteit!


Comments are Closed on this Post