Skip to content

Weet jij een hoveniersbedrijf in Tilburg

Eigenlijk is het verbouwen van een woning een plezier om te doen. Alleen onze tuin verbouwen laten wij graag over aan een hoveniersbedrijf Tilburg, in ieder geval in deze omgeving. Zelf hebben wij absoluut geen groene vingers en dat willen wij dan ook zo houden. Zodoende zijn wij online gaan zoeken naar een bedrijf die ons hiermee kan helpen. Het liefst een bedrijf zien te vinden die voor de zomermaanden onze tuin volledig kan opknappen. Overigens wel voor een leuke prijs!

logoKleur-vdven

Genoeg gevonden

Wanneer je op het internet gaat zoeken, dan zul je voldoende informatie en tips vinden. Wij zijn uiteindelijk terecht gekomen op de website van Hoveniersbedrijf van de Ven in Tilburg. Dit bedrijf weet maar al te goed hoe dat goede service hoort te zijn. Althans dat merkte wij al vanaf het moment dat wij telefonisch contact hadden gezocht. Een vriendelijke stem aan de andere kant van de lijn heeft netjes met ons een afspraak gemaakt. Tijdens deze afspraak konden zij onze tuin bekijken en hier vervolgens een offerte voor opmaken.tuin1.jpg-nggid0256-ngg0dyn-300x200x100-00f0w010c011r110f110r010t010

Ik moet wel zeggen nadat zij weggingen had ik een prettig gevoel. Nette vaklui die graag met je meedenken in het realiseren van een paleis. Het moment dat wij de offerte in onze mail hadden ontvangen was ik zenuwachtig geworden. Zullen zij de prijzen aan de lage kant kunnen houden met hetgeen wat wij graag gedaan willen hebben?


Comments are Closed on this Post